10911375_1586202198294206_2846718666409203552_o

Me studentet e Universitetit Luarasi gjate testimit me shkrim ne konkursin kombetar “Pirateria demton Kulturen dhe Integritetin e nje Kombi” Fitues i vendit te pare u shpall Alsaed Sinani dhe vendi i dyte doli fituese Megi Luli. Te dy keta fitues do te perballen me Fituesit e shpallur ne Universitetet e tjera per te dale me i miri. Pritshmerite ne kuader te ketij konkursi mbeten maksimale.